Külföld

2016. március 19., szombat 12:06
Moszkva |

Leszállás közben a földnek csapódott, darabokra szakadt és kigyulladt egy Dubajból érkező utasszállító repülőgép szombat hajnalban a dél-oroszországi Rosztov-na-Donu repülőterén, a fedélzeten lévő mind a 62 ember életét vesztette.

2017. július 20., csütörtök 13:12
Strasbourg |

Nem tartozik a szólásszabadság hatálya alá az interneten terjesztett iszlamista gyűlöletbeszéd - mondta ki csütörtöki ítéletében az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB).

2017. július 20., csütörtök 12:26
Washington |

Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) beszünteti a Bassár el-Aszad szíriai elnök kormányzata ellen lázadó fegyveres csoportok támogatását - értesült a The Washington Post című lap.

2017. július 20., csütörtök 11:50
Hanoi |

Legalább tizenheten meghaltak, és hatan eltűntek a Vietnam középső részén végigsöprő trópusi viharban - közölték csütörtökön a hatóságok.

2017. július 20., csütörtök 11:40
Varsó |

Visszautasította csütörtökön Andrzej Duda lengyel államfő, hogy személyesen konzultáljon Donald Tuskkal, az Európai Tanács elnökével a vitatott lengyelországi igazságügyi reformról.

2017. július 20., csütörtök 10:38
Washington |

Donald Trump amerikai elnök fiát, ifjabb Donald Trumpot, Jared Kushnert, az elnök vejét és Paul Manafortot, Trump korábbi, orosz kapcsolatai miatt távozni kényszerült kampányfőnökét is meghallgatják a jövő héten az amerikai szenátus bizottságai - tudatta helyi idő szerint szerdán a szenátus.

2017. július 20., csütörtök 10:07
Washington |

Donald Trump amerikai elnök élesen bírálta igazságügyi miniszterét, Jeff Sessionst, amiért a miniszter kivonta magát abból a vizsgálatból, amely az amerikai választási folyamatba történt orosz beavatkozási kísérlet részleteit igyekszik feltárni.

2017. július 20., csütörtök 09:38
Dubaj |

Az utolsó repülőtéren, a szaúd-arábiai Rijád Hálid király Nemzetközi Repülőtéren is feloldotta az Egyesült Államok azt a négy hónappal ezelőtt bevezetett tilalmat, amelynek értelmében mobiltelefonnál nagyobb elektronikai eszközt nem lehetett felvinni 8 arab ország és Törökország 10 repülőteréről az Egyesült Államokba induló gépek utasterébe - erősítette meg szerdán az amerikai belbiztonsági minisztérium.

2017. július 20., csütörtök 09:22
Washington |

John McCain arizonai republikánus szenátornál agresszív agydaganatot állapítottak meg helyi idő szerint szerdán.

2017. július 20., csütörtök 08:51
Mariposa |

Egy nap alatt a duplájára nőtt annak az erdőtűznek a területe, amely miatt már eddig is ezreket kellett kitelepíteni Kaliforniában, a lángok újabb települést fenyegetnek.

Oldalak